05. 12. 2019

Reshoper 2020

Zveme Vás k návštěvě veletrhu a konference pro e-commerce komunitu Reshoper 2020. Jedná se o 3. ročník, přičemž tématem konference je strategický rozvoj e-shopu na základě dat. 

Můžete se za námi přijít podívat k našemu stánku, kde se s Vámi rádi setkáme a ukážeme Vám naše řešení.

Pokud stojíte o kompletní prezentaci Quantu, můžete se s námi domluvit i předem na konkrétní čas schůzky přes kontaktní formulář.

Nenechte si ujít prezentaci na téma Inteligentní Retail Management, kterou přednese Petr Kavánek, CEO ExTech na Partner Stage od 9:55. 

O čem bude naše prezentace?

Obchod prochází dynamickým obdobím změn. Online prodeje rostou a tradiční řetězce doplňují kamenné prodejny o e-shopy. E-shopy naopak v rámci svého růstu často otevírají kamenné pobočky a učí se, jak je efektivně řídit. 

Na Reshopperu 2020 jsme se proto rozhodli prezentovat Quant jako nástroj, který pomahá obchodníkům jednodušeji řídit celý proces správy kamenných poboček a to od momentu přípravy půdorysů, přes definování kategorií a přípravu planogramů, až po kalkulaci objednávek a tisk cenovek.

To vše na jedné platformě, umožňujicí efektivní komunikaci mezi centrálou, personálem poboček, dodavateli a techniky připravujícími nové pobočky na otevření.

Kdy?

30. ledna 2020

Kde?

PVA EXPO, Praha-Letňany

Program Reshoperu

Můžete se těšit na bohatý program přednášek a workshopů zahrnující témata jako e-commerce novinky nebo marketingové nástroje. 

Zde je pár témat, kterým bude na Reshoperu věnována pozornost.

  • Studie: Jak se českým e-shopům v roce 2019 dařilo s SEO a jak se z toho poučit?
  • Velká studie českého e-commerce Instagram - co dává strategicky smysl a co ne?
  • Řízení investic nejen do marketingu pomocí prediktivní analytiky.
  • Studie: Vrátili jsme zboží do 30 českých i zahraničních e-shopů. Na co jsme přišli?
  • Strategické plánování e-shopu aneb jak správně řídit marketing, vývoj i rozvoj e-shopu.
  • Konec e-shopů v Čechách.
  • German e-shops at the time of marketplace transformation. Which of them survived and how to prepare for the change in Czechia?

V rámci Reshoperu Vám budou k dispozici i odborní poradci, se kterými se můžete přijít zdarma poradit po celou dobu konání akce.